Nieuwe jaar, nieuwe start | Stefanie Jansen
2 januari, 2016

may you havea blessed yearahead (2)Happy New Year!

En welkom (terug) op mijn blog. Huh, had jij een blog? Ja, een aantal jaren was ik begonnen met wilde ideeën. Helaas kwam daar niet zoveel van terecht door meerdere oorzaken. Mijn blog lag te verdwijnen onder een dikke laag stof. De url stond nog online, maar daar was alles mee gezegd. Toch begint het steeds weer te kriebelen. Een nieuw jaar, een nieuwe start om mijn om ideeën in de praktijk te brengen.

Ik wil een plek om mijn creatieve uitspattingen en leuke dingen te delen, inspireren. Wat kun je verwachten? Blogs over leuke hotspots, interieur, recepten, kids, hardlopen. Een lifestyleblog met een persoonlijk tintje. Ja, dat bos met héééél veel bomen. Maar ik doe dit voor mezelf, gewoon, omdat ik het leuk vind en er tijd voor heb. En ga ik dan standaard elke week een post plaatsen? Vast niet. Want dat laatste is nog wel een dingetje met twee kleine kinderen. Maar de insteek is natuurlijk wel met enige regelmaat.

kaartenrek

Goede voornemens

Dat lijkt me een goed voornemen voor 2016. Een ander voornemen is de halve marathon. Na vijf jaar wil ik in juni weer aan de start van de halve marathon van Zwolle staan. Dit keer komt er géén zwangerschap tussen! Ook daarover zal ik updaten.

To be continued!