About

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Stefanie, 33 jaar, communicatieadviseur, woon in Zwolle met vriend en twee kids: een dochter van 4 en een zoon van 2. Ik word blij van leuke dingen doen met gezin en vriendinnen, hardlopen, lekker en gezond eten, mooi interieur, rondstruinen op het web en bezig zijn met creatieve projectjes.

Al toen ik een klein meisje was tekende ik graag. Vooral Disneyfiguren. Ariël de Zeemeermin was favoriet. Ook hield ik ervan om mensen in kleding te tekenen en te ontwerpen. In vriendenboekjes was mijn antwoord op de vraag wat ik wilde worden altijd: modeontwerpster. Op het voortgezet onderwijs koos ik dan ook voor het meest creatieve profiel en tekenen was daar onderdeel van. Vervolgens een creatieve opleiding (Cibap) in Zwolle waar ik veel in kwijt kon. Modeontwerpster ben ik niet geworden. Wel communicatieadviseur. Want ook taal, tekst en vormgeving is ‘mijn ding’. In mijn vrije tijd hou ik er nog steeds van om creatief bezig te zijn. Het ene project is nog niet afgerond of ik heb het volgende weer in mijn hoofd. Het varieert van een poppenhuis pimpen tot meubels opknappen.

Hardlopend door Zwolle op mijn fluorescerend roze schoenen zou je me ook wel eens tegen het lijf kunnen lopen. Sinds 2008 loop ik hard bij de atletiekvereniging. Was ik nooit heel sportief, sinds ik hardlopen heb ontdekt is daar verandering in gekomen. Regelmatig doe ik mee aan wedstrijden en ik word steeds fanatieker.

Mijn blog heb ik al een behoorlijke tijd, maar echt actief was ik niet. Met 2 kleine kinderen is het soms lastig tijd te vinden en te maken – naast al die andere dingen die ik graag doe ;-). Daar wil ik nu (in 2016) verandering in brengen. Waarom? Omdat ik het leuk vind om te schrijven en mijn inspiratie te delen (bijvoorbeeld over DIY-projectjes of interieur, hardlopen, lekkere recepten, leuke hotspots). Want daar loop ik met enige regelmaat van over.
Enjoy!

 

 


  2 reacties on “About”

  Iris

  15 maart 2016

  Hey Stefanie,
  Wat een leuk interview in de Flair. En wat een mooie spullen maak je!
  Ik heb nog een vraag er staat daar een donkere pop afgebeeld van stof, waar kun je die kopen. Of heb je die zelf gemaakt? Er staat er onder bij Dille en Kamille, maar daar kan ik het niet vinden.

  Groetjes,
  Iris


  Stefanie

  16 maart 2016

  Hey Iris,
  Dankjewel! Die donkere pop heeft de redactie van Ouders van Nu erbij gezocht. Geen idee waar die vandaan komt. Onze pop komt wel bij Dille & Kamille vandaan. Ik weet dat ze daar ook een donkere pop hebben, maar wel anders dan die gehaakte. Ik hoop dat je ‘m kunt vinden!

  Groetjes,
  Stefanie